Kreativ Fritid- Gøy med Hund

Thomas & Nina

Viltspor

Viltspor består av to typer spor - blodspor og ferskspor. På dette kurset får du en innføring i begge deler! Blodspor er kjempemorsomt for alle hunder - også de som ikke skal bli ettersøkshunder. Et kurs i blodspor er supert for de som vil ha det gøy sammen med sin hund og som vil ha alternative måter å aktivisere hunden sin på.

Vi er så heldige å få Joakim Gruer Myrvang til å holde kurs på Lunner

Kurset er en god start for de som har som mål å få hunden godkjent som ettersøkshund eller for de som ønsker å trene til viltsporchampion. Eller rett og slett en morom aktivitet for hele familien.

Påmelding her

Smeller

Smeller tar for seg ulike former for søk / nesearbeid som aktivisering i hverdagen. Hunden lærer å søke etter en spesiell lukt eller gjenstand ( – både ute, inne i et rom (romsøk) , på en søksbane, i emballasje og på kjøretøy (utvendig) ! Søk er en ypperlig aktivitet for ALLE hunder; uansett rase, alder og nivå – og de aller fleste hunder elsker det! Alle former for søk bygger og styrker relasjonen mellom hund og eier, og styrker hundens selvtillit gjennom mestring. Du lærer mye om generell hundetrening gjennom søkstrening og ikke minst; belønninger og belønningsutvikling! Hunden blir mentalt stimulert og vil garantert bli en sliten og fornøyd med denne formen for aktivisering.Og det beste av alt: det er enkelt å komme i gang med treningen hjemme og vedlikehold av denne - til nytte for både hund og eier!

Vi har kurs i smeller høsten 2019 med Anette B Nordby

Påmelding her